Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι για την εταιρεία μας η προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών έχει πρωταρχική σημασία.  Για το λόγο αυτό, λαμβάνουμε τα κατάλληλα μέτρα για να προστατέψουμε τα προσωπικά δεδομένα που επεξεργαζόμαστε και να διασφαλίσουμε ότι η επεξεργασία αυτών πραγματοποιείται πάντοτε σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που τίθενται από το εκάστοτε ισχύον νομικό πλαίσιο. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται για ρητούς, νόμιμους και καθορισμένους σκοπούς, χωρίς αυτά να υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία με ασύμβατο τρόπο προς τους σκοπούς αυτούς. Τα προσωπικά δεδομένα είναι συναφή με τον σκοπό επεξεργασίας, κατάλληλα και όχι περισσότερα από όσα απαιτούνται για τον εκάστοτε σκοπό επεξεργασίας.

Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά παρακάτω προκειμένου να κατανοήσετε τους κάτωθι όρους της παρούσας δήλωσης απορρήτου. Με την επίσκεψη σας στην ιστοσελίδα και την διενέργεια συναλλαγών με το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δηλώνετε ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε την παρούσα πολιτική της εταιρείας μας σχετικά με την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

  1. Υπεύθυνος Επεξεργασίας – Στοιχεία επικοινωνίας

Η εταιρεία «ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΑΓΟΣ Ε.Ε.» που εδρεύει στη Αθήνα, οδός Μαυρομιχάλη αρ. 21, με ΑΦΜ 800839852/ Δ.Ο.Υ. Δ’ ΑΘΗΝΩΝ και εκπροσωπείται νόμιμα, είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών πληροφοριών που συλλέγουμε από εσάς. Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tagathon.com, στην τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του ηλεκτρονικού καταστήματος +30 211 017 07 52 ή αποστέλλοντας ταχυδρομική επιστολή στην άνω διεύθυνση.

  1. Πoύ αποθηκεύουμε τις πληροφορίες που μας έχετε δώσει

Tα δεδομένα που συλλέγουμε από εσάς αποθηκεύονται εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου.

  1. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας

Μόνο εξειδικευμένοι υπάλληλοι της εταιρείας μας έχουν πρόσβαση κατά περίπτωση στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό που αναφέρεται κάθε φορά και οι πληροφορίες δεν θα αποκαλυφθούν ή πωληθούν σε τρίτα πρόσωπα για άλλους μη σχετικούς σκοπούς.

Για ορισμένες επεξεργασίες συνεργαζόμαστε με τρίτες εταιρείες, προς τις οποίες διαβιβάζουμε κάποια από τα δεδομένα σας ή οι ίδιες έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας μέσω της ιστοσελίδας μας. Αυτό γίνεται μόνο για να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Θα βρείτε ποιοι έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα κατά περίπτωση και για ορισμένες επεξεργασίες, όπως αυτές αναλύονται κατωτέρω.

  1. Ποιες πληροφορίες συλλέγουμε από εσάς

Στις περισσότερες περιπτώσεις μας παρέχετε απ’ ευθείας τα δεδομένα μέσω των διαφόρων εντύπων, αιτημάτων κλπ. που μας στέλνετε ή λαμβάνουμε (κυρίως μέσω της ιστοσελίδας μας).

Σε άλλες περιπτώσεις, συλλέγουμε εμείς τις πληροφορίες (πχ. όταν χρησιμοποιούμε cookies για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας και να κατανοήσουμε πώς χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας). Θυμηθείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να διασφαλίσετε ότι τα δεδομένα που μας παράσχετε είναι πλήρη, αληθινά, ακριβή και επικαιροποιημένα. Σε διαφορετική περίπτωση, θα είστε υπεύθυνοι για την ανακρίβεια ή το αναληθές των εν λόγω δεδομένων καθώς επίσης και για τις ζημιές που ενδέχεται να προκληθούν. Η εταιρεία μας διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει τις σχέσεις για τους ανωτέρω λόγους.

Παρακάτω θα βρείτε αναλυτικά τις δραστηριότητες που περιλαμβάνουν επεξεργασία των δεδομένων σας, τους σκοπούς και την περιγραφή τους:

Α. Επίσκεψη στην ιστοσελίδα-πλοήγηση

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον φυλλομετρητή τερματικού που χρησιμοποιείτε στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας, στοιχεία όπως:

η διεύθυνση IP της συσκευής η οποία υπέβαλε το αίτημα σύνδεσης με την ιστοσελίδα μας, η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης, το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε, η ιστοσελίδα από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL), ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) και εφόσον έχετε συναινέσει στον λεγόμενο γεωεντοπισμό του φυλλομετρητή σας ή στο λειτουργικό σύστημά σας ή σε άλλες ρυθμίσεις του τερματικού σας, καταγράφονται και αυτές οι λειτουργίες. Όλα τα ανωτέρω αποθηκεύονται προσωρινά σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).

Σκοπός και Νόμιμη Βάση Επεξεργασίας

Ο σκοπός της επεξεργασίας όλων των ανωτέρω είναι η εγγύηση της σωστής σύνδεσης και άνετης χρήσης της ιστοσελίδας από τους πελάτες και η αξιολόγηση της ασφάλειας και της σταθερότητας του συστήματος. Η νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. στ’ του 2016/679 Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (εφεξής καλούμενος «ΓΚΠΔ»), το οποίο μας επιτρέπει να επεξεργαζόμαστε δεδομένα, όταν αυτό είναι απαραίτητο για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Τα δεδομένα αποθηκεύονται προσωρινά για την διεκπεραίωση της  πλοήγησης και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας

Για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία «eproductions»

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία eproductions για τη δημιουργία και διαχείριση του google analytics, του google adwords και γενικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης.

Β. Αγορές προϊόντων

Θα διαχειριστούμε τις ακόλουθες κατηγορίες προσωπικών δεδομένων, εφόσον πραγματοποιείτε αγορές μέσω διαδικτύου:  στοιχεία επικοινωνίας, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, ηλεκτρονική διεύθυνση, τηλέφωνο, στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών και ιστορικών πληρωμών και ιστορικό παραγγελιών.

Η εταιρεία μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα και στοιχεία πιστωτικών – χρεωστικών καρτών.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε για να εκτελέσουμε τις παραγγελίες σας και να ολοκληρώσουμε την πώληση προϊόντων μέσω της ιστοσελίδας μας. Επίσης, χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας ενημερώνουμε σχετικά με την κατάσταση της παραγγελίας σας, αλλά και για τις επιστροφές προϊόντων. Θα χρησιμοποιήσουμε περαιτέρω τα δεδομένα σας για να ελέγξουμε τις πληρωμές σας. Οι προσωπικές σας πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να ελέγξουμε την ταυτότητά σας και την ηλικία σας, ώστε να διαπιστώσουμε εάν μπορείτε να πραγματοποιήσετε αγορές μέσω του διαδικτύου, αλλά και να επιβεβαιώσουμε τη διεύθυνσή σας με τρίτους συνεργάτες μας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ. β’ του ΓΚΠΔ , καθώς η συλλογή των πληροφοριών γίνεται για την εκτέλεση της σύμβασης πώλησης.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δίνετε

Φορολογικά στοιχεία και παραστατικά θα διατηρούνται από την εταιρεία μας για χρονικό διάστημα δώδεκα (12) ετών, για λόγους φορολογικού ελέγχου.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα διαβιβάζονται σε τρίτα μέρη, μόνο για την παροχή σε εσάς των παραπάνω υπηρεσιών. Ειδικότερα:

Για την πραγματοποίηση των αγορών πληρώνετε με πιστωτική – χρεωστική κάρτα. Η ιστοσελίδα μας ΔΕΝ αποθηκεύει δεδομένα πιστωτικών – χρεωστικών καρτών, τα οποία πληκτρολογείτε κατά την υποβολή της παραγγελίας σας. Συγκεκριμένα, πριν την έγκριση οποιασδήποτε συναλλαγής, συνδέεστε απευθείας με υπερσύνδεσμο με άλλη ιστοσελίδα που χρησιμοποιεί μια διαδικτυακή τεχνολογία εκκαθάρισης πιστωτικών καρτών υπό την ευθύνη της Τράπεζας Πειραιώς. Αυτό σημαίνει ότι η ιστοσελίδα μας δεν χρησιμοποιεί, για κανένα λόγο, οποιαδήποτε στοιχεία πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας έχετε πληκτρολογήσει, καθώς αυτά δεν είναι ορατά σε αυτή.

Για την αποστολή των προϊόντων συνεργαζόμαστε με την μεταφορική εταιρεία «COMVOS EXPRESS»  Μπορείτε να ενημερωθείτε για την πολιτική προστασίας δεδομένων που ακολουθεί στην ιστοσελίδα της.

Γ. Εγγραφή στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο μας  (newsletter)

Για την εγγραφή σας στο ηλεκτρονικό ενημερωτικό μας δελτίο χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμό σας και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση.

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός της συλλογής δεδομένων είναι να σας παρέχουμε τη σχετική υπηρεσία, προκειμένου να σας ενημερώνουμε σχετικά με νέα προϊόντα, προσφορές καθώς και γενικότερα νέα της εταιρείας μας. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε προφίλ χρήσης προκειμένου η διαφημιστική προσφορά, ειδικότερα με τη μορφή ενημερωτικού δελτίου, να προσαρμοστεί καλύτερα στα προσωπικά σας ενδιαφέροντα και να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συναίνεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. α του ΓΚΠΔ.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες που μας δώσατε

Τα στοιχεία σας για την αποστολή ενημερωτικών δελτίων, καθώς και τα δεδομένα που συλλέγουμε από τα ηλεκτρονικά μηνύματα και τα στατιστικά στοιχεία θα τα κρατήσουμε για όσο χρονικό διάστημα έχετε δώσει τη συγκατάθεσή για την παραλαβή των ενημερωτικών δελτίων. Σε περίπτωση που δεν ανοίγετε τα ενημερωτικά δελτία για χρονικό διάστημα ενός έτους, θα σας ειδοποιήσουμε για επικείμενη διαγραφή σας από τις λίστες αποδεκτών ενημερωτικών δελτίων.

Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας στην παραλαβή του ενημερωτικού δελτίου ανά πάσα στιγμή  με ισχύ για το μέλλον, αν καταργήσετε την εγγραφή σας στο ενημερωτικό δελτίο μέσω της ιστοσελίδας μας. Θα βρείτε τον σύνδεσμο για τη σελίδα κατάργησης εγγραφής στο τέλος του κάθε ενημερωτικού δελτίου.

Επίσης, σε περίπτωση που το επιθυμείτε, έχετε τη δυνατότητα ανά πάσα στιγμή να αποκλειστείτε από τη λίστα παραληπτών ενημερώσεων, αποστέλλοντας μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@tagathon.com , αλλά και να αφαιρέσετε όλα τα δεδομένα που έχουν ενδεχομένως συγκεντρωθεί κατά το ιστορικό περιηγήσεών σας.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας

Για την αποστολή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία Mailchimp

Δ. Επεξεργασία δεδομένων για διαφημιστικούς σκοπούς

Κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας αποστέλλονται σε εμάς αυτόματα η διαδικτυακή σας διεύθυνση και η τελευταία φορά που συνδεθήκατε.

Google Αnalytics

Όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε υπηρεσία τρίτου, την Google Analytics, για να συλλέξει αρχεία καταγραφής (log files) και λεπτομέρειες σχετικά με την περιήγησή σας στη σελίδα μας.

Τα στοιχεία αυτά που αποστέλλονται είναι:

  • η διεύθυνση IP της συσκευής με δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο η οποία υπέβαλε το αίτημα,
  • η ημερομηνία και η ώρα της πρόσβασης,
  • το όνομα και η ιστοδιεύθυνση (URL) του αρχείου που ζητήθηκε,
  • η ιστοσελίδα/ εφαρμογή, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (referrer-URL),
  • ο φυλλομετρητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας που έχει δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider) στον διαμετακομιστή της ιστοσελίδας μας  και αποθηκεύονται σε ένα αρχείο καταγραφής (log file).
  • το λειτουργικό σύστημα της φορητής συσκευής σας, εάν επισκέπτεσθε την ιστοσελίδα μέσω φορητής συσκευής
  • το είδος της φορητής συσκευής και τις ρυθμίσεις της
  • τους σειριακούς αριθμούς που αντιστοιχούν στη συσκευή σας και στα μέρη αυτής
  • τον ανακατευθύνοντα ιστότοπο (ο δικτυακός τόπος που σας οδήγησε στο δικό μας)
  • ενέργειες που αφορούν τον τρόπο που χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα μας, όπως ενότητες που επισκέπτεσθε σε αυτή

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να συλλέγει πληροφορίες για την ακριβή τοποθεσία της φορητής συσκευής σας με χρήση γεωγραφικού εντοπισμού και τεχνολογιών όπως το GPS (παγκόσμιο σύστημα εντοπισμού), το Wi-Fi (ασύρματο τοπικό δίκτυο), το Bluetooth ή η εγγύτητα σε τοποθεσία κυψέλης (cell tower proximity). H πλειονότητα των φορητών συσκευών και των φυλλομετρητών (browser), σας παρέχει τη δυνατότητα να ανακαλέσετε την άδεια που μας παραχωρήσατε για τη συλλογή των εν λόγω πληροφοριών, με χρήση των ρυθμίσεων της συσκευής ή του φυλλομετρητή σας. Εάν έχετε ερωτήσεις για τον τρόπο που μπορείτε εμποδίσετε τη συλλογή πληροφοριών για την ακριβή σας θέση, σας συνιστούμε να επικοινωνήσετε με τον πάροχο τεχνικής υποστήριξης της φορητής συσκευής σας, τον κατασκευαστή της συσκευής σας ή τον πάροχο λογισμικού σας ή του φυλλομετρητή (browser). Όλες οι ανωτέρω πληροφορίες επεξεργάζονται κατά τρόπο που δεν μπορεί να γίνει ταυτοποίηση (είναι ανωνυμοποιημένες).

Τα δεδομένα αποθηκεύονται για χρονικό διάστημα 50 μηνών  για λόγους μάρκετινγκ και στατιστικής και μετά διαγράφονται αυτόματα. Μόλις σταματήσετε τη χρήση της ιστοσελίδας μας, τα δεδομένα γεωεντοπισμού διαγράφονται.

Cookies

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το πώς χρησιμοποιούμε τα cookies στο Παράρτημα 2.

Μπορείτε να εμποδίσετε την εγκατάσταση των cookies που καταγράφουν τις παραπάνω πληροφορίες σχετικά με την πλοήγηση στην ιστοσελίδα μας μέσω της αντίστοιχης ρύθμισης του προγράμματος φυλλομετρητή σας. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή μπορεί να μην είναι δυνατή η χρήση όλων των λειτουργιών της ιστοσελίδας μας.

Επίσης, μπορείτε να εμποδίσετε την ανάλυση των δεδομένων που δημιουργούνται από τα cookies και αφορούν τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ΙP) καθώς και την επεξεργασία των εν λόγω δεδομένων από την Google αν φορτώσετε και εγκαταστήσετε τη συγκεκριμένη επέκταση φυλλομετρητή. Αντί της επέκτασης φυλλομετρητή, μπορείτε επιπλέον να εμποδίσετε την ανάλυση από τα Google Analytics αν επιλέξετε αυτόν τον σύνδεσμο.

Δημιουργείται έτσι ένα opt out cookie, το οποίο εμποδίζει τη μελλοντική ανάλυση των δεδομένων σας κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα αυτή. Το opt out cookie ισχύει μόνο στον φυλλομετρητή αυτόν και μόνο για την ιστοσελίδα μας και αποθηκεύεται μόνο στη συσκευή σας. Αν διαγράψετε τα cookies από τον φυλλομετρητή αυτόν, πρέπει να αποθηκεύσετε εκ νέου το opt out cookie. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προστασία δεδομένων σε σχέση με τα Google Analytics μπορείτε να βρείτε στη σελίδα της Google.

 Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Σκοπός συλλογής των προσωπικών σας δεδομένων είναι η ανάλυση και αξιολόγηση της συμπεριφοράς χρήσης και περιλαμβάνει ειδικότερα τους τομείς της ιστοσελίδας που επισκέπτεστε και ποιους συνδέσμους ενεργοποιείτε εκεί. Με τα στοιχεία που συλλέγουμε δημιουργούμε εξατομικευμένα προφίλ χρήσης, προκειμένου να βελτιωθούν οι διαδικτυακές προσφορές μας και να προσαρμοστούν καλύτερα στα προσωπικά ενδιαφέροντά σας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το έννομο συμφέρον μας βάσει του άρθρου 6 παρ. 1 περ. στ του ΓΚΠΔ. Εφόσον έχετε παράσχει τη σχετική σας συγκατάθεση (πχ για τη λήψη ενημερωτικών ηλεκτρονικών δελτίων) νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι η συγκατάθεσή σας βάσει του άρθρου 6 παρ.  1 περ. α ΓΚΠΔ. Η επεξεργασία των δεδομένων των υφιστάμενων πελατών για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας μας εκλαμβάνεται ως έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Ποιοι έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας

Για τη διαχείριση της ιστοσελίδας μας συνεργαζόμαστε με την εταιρεία «eproductions».Τα δεδομένα που συλλέγει η εταιρεία διατηρούνται μέχρι ένα έτος.

Συνεργαζόμαστε με την εταιρεία eproductions για τη δημιουργία και διαχείριση του google analytics, του google adwords και γενικά την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών διαδικτυακής διαφήμισης.

Για την αποστολή των  ηλεκτρονικών μηνυμάτων συνεργαζόμαστε με την εταιρεία mailchimp

Ε. Μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επιπροσθέτως  μπορείτε να συνδεθείτε στην ιστοσελίδα μας μέσω του λογαριασμού σας στο Facebook. Σε κάθε σελίδα μας που περιέχει μια τέτοια προσθήκη, το πρόγραμμα περιήγησης θα συνδεθεί με το Facebook και περιεχόμενο θα φορτωθεί από αυτές τις σελίδες. Η επίσκεψή σας στις σελίδες μας μπορεί να παρακολουθείται από τα παραπάνω μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακόμη και αν δεν χρησιμοποιείτε ενεργά τα μέσα αυτά. Όταν η πρόσβασή σας  στην ιστοσελίδα μας γίνεται από μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η ιστοσελίδα μας αποθηκεύει αυτόματα την ηλεκτρονική σας διεύθυνση (όπως το έχετε αναγράψει στη σύνδεσή σας στο Facebook).

Η εταιρεία μας διαθέτει επίσης δικές της σελίδες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, instagram). Οποιοδήποτε περιεχόμενο αποστέλλεται στην ιστοσελίδα μας μέσω των κοινωνικών δικτύων ή στις σελίδες κοινωνικών δικτύων της εταιρείας μας, μπορεί να προβάλλεται δημόσια, γι’ αυτό πρέπει να είστε προσεκτικοί, όταν παρέχετε συγκεκριμένα προσωπικά δεδομένα.

Στις ιστοσελίδες τους, τα κατά περίπτωση μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πεδίο εφαρμογής, τη φύση, τον σκοπό και την επεξεργασία των δεδομένων σας.

Ζ. Επικοινωνία-Εξυπηρέτηση πελατών

Σκοπός και νόμιμη βάση επεξεργασίας

Κάθε φορά που επικοινωνείτε μαζί μας σχετικά με την εταιρεία μας ή τα προϊόντα μας, συλλέγουμε τις πληροφορίες που μας δίνετε όπως ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση, καθώς και το περιεχόμενο των ηλεκτρονικών μηνυμάτων που μας έχετε αποστείλει, προκειμένου να απαντήσουμε στα αιτήματά σας και για να κρατήσουμε αρχείο της επικοινωνία μας μαζί σας. Νόμιμη βάση επεξεργασίας είναι το άρθρο 6 παρ. 1 περ.  στ’  του ΓΚΠΔ, δηλαδή το έννομο συμφέρον της εταιρείας μας.

Για πόσο χρονικό διάστημα διατηρούμε τις πληροφορίες  που μας δίνετε

Οι πληροφορίες που αφορούν εσάς διαγράφονται έξι μήνες μετά την τελευταία σας επικοινωνία μαζί μας.

  1. Τα δικαιώματά σας σε σχέση με τα προσωπικά δεδομένα

Δεσμευόμαστε να τηρούμε την εμπιστευτικότητα των προσωπικών σας δεδομένων και να διασφαλίζουμε  ότι μπορείτε να ασκείτε τα δικαιώματά σας. Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας  χωρίς κόστος, στέλνοντάς μας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@tagathon.com αναφέροντας απλώς τον λόγο του αιτήματός σας και το δικαίωμα που θέλετε να ασκήσετε.

Ανεξάρτητα από το σκοπό ή τη νομική βάση επί τη βάσει της οποίας επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας, απολαμβάνετε τα ακόλουθα  δικαιώματα:

Δικαίωμα ενημέρωσης. Έχετε δικαίωμα να ενημερώνεστε με σαφήνεια, διαφάνεια και κατανόηση για τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας δεδομένα και για τα δικαιώματά σας.

Δικαίωμα πρόσβασης  Έχετε δικαίωμα να έχετε επίγνωση και να επαληθεύετε τη νομιμότητα της επεξεργασίας. Συνακόλουθα έχετε δικαίωμα να έχετε πρόσβαση στα δεδομένα και να λάβετε συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία τους.

Δικαίωμα διόρθωσης Έχετε δικαίωμα να μελετήσετε, να διορθώσετε, να επικαιροποιήσετε ή να τροποποιήσετε τα προσωπικά σας δεδομένα και να ενημερωθείτε για τους αποδέκτες των δεδομένων.

Δικαίωμα διαγραφής/δικαίωμα στη λήθη. Έχετε δικαίωμα να υποβάλετε αίτημα διαγραφής των προσωπικών σας δεδομένων όταν τα επεξεργαζόμαστε με βάση τη συγκατάθεσή σας ή προκειμένου να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντά μας.  Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις (όπως ενδεικτικά όταν υπάρχει σύμβαση, υποχρέωση επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που επιβάλλεται από το νόμο, δημόσιο συμφέρον), το εν λόγω δικαίωμα υπόκειται σε συγκεκριμένους περιορισμούς ή δεν υφίσταται ανάλογα με την περίπτωση.

Δικαίωμα στη φορητότητα  Έχετε δικαίωμα να λάβετε χωρίς χρέωση τα δεδομένα που έχετε παράσχει σε μορφή που θα σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτά ή να μας ζητήσετε, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό, να τα διαβιβάσουμε σε άλλο υπεύθυνο επεξεργασίας.

Δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας Έχετε δικαίωμα να ζητήσετε περιορισμό της επεξεργασίας των δεδομένων σας για όσο χρόνο εκκρεμεί η εξέταση τυχόν αντιρρήσεων σας ως προς την επεξεργασία.

Δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία/ανάκλησης της συγκατάθεσης Έχετε δικαίωμα να εναντιωθείτε ανά πάσα στιγμή στην επεξεργασία των προσωπικών σας  δεδομένων σας ή να ανακαλέσετε ελεύθερα τη συγκατάθεση σας και εμείς θα σταματήσουμε την επεξεργασία των δεδομένων σας, αν δεν υφίστανται άλλοι επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι που υπερισχύουν έναντι του δικαιώματος σας.

Στις άνω περιπτώσεις θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια να απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός 30 ημερών από την υποβολή του. Η εν λόγω προθεσμία μπορεί να παραταθεί για 60 επιπλέον ημέρες, εφόσον αυτό κριθεί αναγκαίο, λαμβάνοντας υπόψη την πολυπλοκότητα του αιτήματος και του αριθμού των αιτημάτων.

  1. Δικαίωμα καταγγελίας στην εποπτική Αρχή
    Έχετε δικαίωμα υποβολής καταγγελίας στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα στην ηλεκτρονική διεύθυνση contact@dpa.gr τηλ. 210 6475600
  2. Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων
    Η εταιρεία εφαρμόζει κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα με στόχο την ασφαλή επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων και την αποτροπή τυχαίας απώλειας ή καταστροφής και μη εξουσιοδοτημένης ή παράνομης πρόσβασης σε αυτά, χρήσης, τροποποίησης ή αποκάλυψής τους. Σε κάθε περίπτωση, ο τρόπος λειτουργίας του διαδικτύου δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι μη εξουσιοδοτημένα τρίτα πρόσωπα δεν θα αποκτήσουν ποτέ τη δυνατότητα να παραβιάσουν τα ως άνω μέτρα, προβαίνοντας ενδεχομένως σε χρήση προσωπικών δεδομένων για αθέμιτους σκοπούς.
  3. Αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου
    Οι πληροφορίες σχετικά με την πολιτική απορρήτου της εταιρείας αντικατοπτρίζουν την τρέχουσα κατάσταση της επεξεργασίας δεδομένων. Σε περίπτωση αλλαγών, αυτές οι πληροφορίες θα ενημερωθούν αντίστοιχα. Σας συνιστούμε να είστε πάντα ενήμεροι γα τον τρόπο με τον οποίο επεξεργαζόμαστε και προστατεύουμε τις προσωπικές πληροφορίες σας.
  4. Η συγκατάθεσή σας

Με την πλοήγησή σας στην ιστοσελίδα μας  ή με την αγορά οποιουδήποτε προϊόντος από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ή με την εγγραφή σας στη λίστα του ενημερωτικού δελτίου μας δηλώνετε ότι αποδέχεστε και συναινείτε με την παρούσα Πολιτική καθώς και ότι μας παρέχετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για τη συλλογή και επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που αναφέρονται στα άρθρα ανωτέρω.

Close
Close

Sign In

Close

Cart (0)

Cart is empty No products in the cart.



Language